tirsdag 10. januar 2012

Dagbok 2012:

I dag er er det den 15 februar og vi holder fortsatt på med oppussing, jaggu tar sånt tid, men så blir det fint også da, føler vel litt på at det er kaos rundt meg hele tiden, må jobbe enormt med meg selv hele tiden, skal til nåldama i dag og inn til naboen for å låne dursjen, da de holder på med badet også, og snart er kjøkkenet ferdig, de skal legge på benkplata i morgen noe jeg ser frem til da blir det kanskje å få kjøkkent sånn i orden til helgen. Ellers så kommer Sara til helgen også, og Larsen skal overnatte fra lørdag til søndag også skal jeg være barnevakt på fredag for nabobarna, har vært ute å gått en laangtur med Ronja i dag og for et vær, her skinner sola og det er 1 plussgrad...ikke lenge til nå så er våren her..yeeee vel dette får være dett for denne gang. Klem fra Nutta

2 kommentarer:

  1. Godt Nyttår og lykke til med oppussingen! Takker for all lykke du har gitt meg i 2011 og gleder meg til 2012 sammen med deg. :)

    SvarSlett
  2. Så fint ditt stitcheri blir :) Og det ser ut til at huset blir helt nytt- gleder meg til å se det. Og til å se deg igjen :)

    SvarSlett